natrium bénzoat

Pondok Description:

CAS No.:532-32-1

Rumus kimiana: C7H5NaO2

EINECS No .: E211

Bungkusan & pangiriman inpo:

25kg / kantong; 1FCL = 17MT TANPA Usuk


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngeunaan natrium bénzoat

    Natrium bénzoat, ogé katelah asam bénzoat, mangka disebut ogé natrium bénzoat natrium benzoin. E211 téh leyur na cai dina suhu kamar dina hawa (hususna hawa panas) dina micro-volatile, hygroscopic, ngeunaan suhu kamar 0.34g / 100ml; tapi leyur dina cai panas; leyur dina étanol, chloroform jeung minyak non-volatile. Dina pamakéan multi pamakéan natrium bénzoat; asam sarta E211 na Tret lalawanan korosi anu sarupa. E211 granules lolobana bodas, euweuh bauan atanapi slight benzoin ambeu, rasa amis, kalawan konvergénsi; leyur dina cai (STP) 53.0g / 100ml sabudeureun, PH of 8 kapayun; E211 teh pengawet asam dina medium basa euweuh baktéri, antibakteri; Natrium bénzoat korosi teh PH pangalusna 2.5-4.0, nalika efek solusi PH5.0 baktéri 5% teu pohara alus. E211 lipophilic badag, gampang pikeun nembus mémbran sél kana awak sél, gangguan kalayan perméabilitas mémbran, natrium bénzoat bisa ngahambat nyerep asam amino mémbran sél; kana sél dina vivo acidification of intrasélular cagar basa ionized, sarta ngahambat aktivitas énzim réspirasi sél, pikeun nyegah kondensasi asetil koénzim A, natrium bénzoat maén kaperluan pelestarian dahareun.

    sintésis bénzoat natrium:

    Ku toluene ku ayana katalis naphthenate kobalt mun sistem oksidasi hawa nyandak asam kahiji, teras asam salaku bahan baku, unggal jeung natrium bikarbonat, karbon aktif, teras hasil filtration, drying, crushing diala natrium bénzoat.

    Natrium bénzoat pikeun pengawet farmasi cair lisan, natrium bénzoat haseum pikeun nyegah deterioration tur manjangkeun épék hirup rak, natrium bénzoat ati manusa bakal jadi teuing jumlah cilaka, komo kanker, nurutkeun GB2760-1996 standar kaséhatan nasional di daging nu kitu mah dipaké dina sistim dahareun, natrium bénzoat.

    Item: spésifikasi-BP98 / E211 / FCC IV (granular jeung bubuk)

    Ngaran: natrium bénzoat

    Rumus: C7H5O2Na

    Kaleyuran: warnaan na leyuran transparan

    Penampilan: kristalin bubuk bodas atanapi granule

    Assay: 99% -100,5%

    Leungitna on drying: 1.5% max

    Kaasaman Alkalinity: 0.2ml / g max

    Klorida: 0,02% max

    logam beurat (sakumaha PB): 0,001% max

    Arsén: 3 ppm max


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !