protéin kacang polong ngasingkeun 80%

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    protéin kacang polong anu dumasar kana kualitas luhur kacang konéng non-GM ti Kanada jeung Amérika Serikat. It uses biotéhnologi alam murni nimba na ngasingkeun protéin. Eusi protéin nyaéta ti 50-85%, haratis hormon, bébas tina kolesterol na euweuh allergen. Dalapan asam amino ésénsial minuhan sarat tina FAO / Niley WHO, eusi utamana lisin ti protéin kedelé ngasingkeun malah leuwih luhur.

    Dibandingkeun jeung protéin tutuwuhan lianna, protéin kacang polong ngandung euweuh hormon na teu allergen. Proporsi protéin molekul leutik akun pikeun 95%. faktor anti gizi na pisan low, nu leuwih mangpaat pikeun nyerep awak manusa. Dalapan rupa asam amino ésénsial minuhan sarat tina FAO / WHO nilai nu dianjurkeun, utamana lisin, anu leuwih luhur ti ngasingkeun protéin kedelé.

    aplikasi:

    produk nu boga ciri tina kaleyuran cai alus sarta kawas sarta bisa lega dilarapkeun kana widang inuman protéin tutuwuhan, produk gizi kaséhatan, produk susu, produk bakery, yogurt, és krim, bubuk protéin, suplement protein dahareun jeung canggih dahareun piaraan tur bisa ditambahkeun kana ham, Sosis jeung produk sejen, produk nu bisa ngaoptimalkeun struktur gizi, stabilitas jeung ningkatkeun kualitas produk.

    Sacara umum, urang kudu protéin pea 55%, 65%, 72%, 80%, 85%.

    Kacang polong protein 55%, 65% na 72% umumna keur eupan, kacang polong protein 80% bisa ogé dipaké pikeun feed piaraan.

    Kacang polong protein 80% na 85% keur ilahar dipake di industri pangan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !