Ultramarine biru

Short Description:

CAS: 57455-37-5

Names: pigmen PB29

MF: Na6Al4Si6S4O20

EINECS No .: 3.099.283

Panggil Model: bahan Industrial

Details More: ultramarine biru / pigmen, BP29


  • Quantity Min.Order: 1000kgs
  • Port: Qingdao / SHANGHAI / Huangpu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / WEST UNION, MoneyGram
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Rinci:

    Ultramarine Biru iku sawijining pigmen anorganik protèktif innocuous lan lingkungan. Wis efek apik ing njabut werna kuning sing ana ing bahan putih. Kanthi karakter panas banget, cahya, cuaca lan resistance alkali, iku pigmen becik saka Paint, mangsi, karet, nggawe kertas, Printing, plastik, nulis, kuwi kosmetik, dying textile lan nutupi saka industri lan rumah tangga.

    Fisik:  Non-Toxic, it is a safe pigment, good ability for heat resistance, light and weather resistance, disposability. Non-migrate

    Packing:  karo 25kgs bobot net saben tas kertas Kraft (utawa minangka panyuwunan)

    Details Packaging: 25kgs saben tas kertas Kraft (utawa minangka panyuwunan)

    specifications: 

     

    Jeneng Index Index Result

    1

    Warna (Dibandhingake karo sampel standar)

    salaras

    ya

    2

    Tinting Strength% (Dibandhingake karo sampel standar)

    100+ 5

    102

    3

    Solute ing Water% ≤

    0,2

    0,14%

    4

    Free Sulfur% ≤

    0,05

    0,03%

    5

    Moisture (100 + 2 ° C)% ≤

    1.0

    0.45%

    6

    Sieve turahan (325 bolong)% ≤

    0,1

    0,07%

    7

    Panyerepan Oil%

    25-45

    33

    8

    Organic Tinting Material

    Ana

     

    9

    Value PH

    8 - 10

    8.5

     

    Data Technical

    DE Chromatic Coordinates (max%)

    0,7

    Tinting Strength (mbandhingaké karo sampel standar)

    +/- 3

    Isi belerang free (max%)

    0,05

    turahan sieve (max%)

    0,1

    isi Kelembapan (max%)

    1

    isi banyu telat (max%)

    0,2

    Value PH

    8-10

    Resistance kanggo Migratory

    5

    Panas fastness (° C)

    > 300

    weather fastness

    8

    asam fastness

    1

    fastness alkali

    2-3

    panyerepan Oil

    30-40

    Dianggo:

    Ultramarine biru bisa digunakake ing masterbatch, plastik, rubbers, deterjen, potlot, bahan lukisan, nutupi, bangunan, etc.

    Ultramarine biru kanggo Plastics, Masterbatch & Rubber masterbatch1masterbatch2

    Ultramarine biru kanggo Deterjen & Laundry 

    cleaning products1

    Ultramarine biru kanggo Stationery & Toys 

    pencil1 warni

    Ultramarine biru kanggo bahan Building 

    sealing agent1

    Ultramarine biru kanggo nutupi & Cat 

    coating1


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !