calcium propionate

Short Description:

E No: E282

CAS No: 4075-81-4

Einecs No: 260-133-7

Kode HS: 2915509000

Keterangan: FCC, wêdakakêna GB utawa Granular


  • Quantity Min.Order: 1000kgs
  • Port: Qingdao / SHANGHAI / Huangpu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / WEST UNION, MoneyGram
  • Detail produk

    Tags Product

    E282 bisa nyandhet produksi aflatoxin, nalika aman ragi, aman kanggo manungsa lan kéwan, efek sisih non-beracun. E282 punika pangan, Bir, feed, aspèk obat-obatan tradisional, sing pangan lan feed anyar, aman lan efisien preservatives. Uga ing medicine, E282 bisa digawe menyang wêdakakêna, solusi lan ointment ing perawatan saka penyakit kulit disebabake parasitic kelompok jamur.

    Calcium propionate iku bahan tambahan pangan anyar wis disetujoni kanggo nggunakake dening aman pangan lan feed preservatives WHO lan FAO. E282 kanggo jamur, ragi lan bakteri karo sawetara saka sudhut kegiatan antibacterial.

     

     1. E282 bisa digunakake minangka pangan preservatives, roti lan roti kanggo agen pengawetan. E282 gampang pipis, glepung, seger minangka bumbu nalika nyediakake calcium penting, E282 (cas nomer 4075-81-4) muter peran saka panganan kang santosa.

     2. Calcium Propionate bisa nimbulaké roti kanggo jamur lan gawé sutra caket materi Bacillus erobik nyandhet efek nyegati ing ragi.

     3. Calcium propionate ing pati, protein lan lemak bahan kimia ing kelompok jamur, erobik bakteri spora-prodhuksi, bakteri gram-negatif, aflatoxin lan efektif liyane, E282 wis anti-mildew, anti-karat unik.

     

    Item: Keterangan -FCC, wêdakakêna GB utawa Granular

    Jeneng: Calcium Propionate

    Katon: kristal wêdakakêna Putih

    Pengujian kadar logam (ing basis garing): ≥99.0%

    Formula molekul: C6H10O4Ca

    Water prakara larut: ≤0.15%

    asam Free minangka asam Propionic: ≤0.11%

    Free alkali minangka Sodium Hydroxide: ≤0.06%

    Florid F: ≤0.003%

    Mg minangka magnesia: ≤0.4%

    PH: 7.0 - 9.0

    Moisture (Wt): ≤8.0%

    Logam berat (Pb): ≤0.001%

    oxide arsenik: ≤0.0002%


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !