Vital Wheat gluten

Short Description:

Product Type: Gluten Brand Name: HUGE ROC Model Number: WG Packing: 25kgs, packed in paper or customized size are also available Certification: ISO Grade: feed grade Shelf Life: 2 years Style: Fresh Listing Description: High quality,unique viscoelastic, extension, coagulation high-protein polymer Expiration Date:2 years Application: Wheat Gluten is also called vital wheat protein, is a good modifying agent of dough, is a high-protein polymer separated from the wheat, made up of all kinds of a...


  • Quantity Min.Order: 1000kgs
  • Port: Qingdao / SHANGHAI / Huangpu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / WEST UNION, MoneyGram
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Type: Gluten

    Brand Name: ageng ROC

    Panggil Model: WG

    Packing: 25kgs, dikempalken ing kertas utawa selaras ukuran uga kasedhiya

    Certification: ISO

    Bahan: feed bahan

    Beting urip: 2 taun

    Gaya: Fresh

    Listing Description:

    Quality viscoelastic unik, extension, coagulation

    Polymer-protein dhuwur

    Tanggal mati: 2 taun

    aplikasi:

    Gandum Gluten uga disebut protein gandum penting, punika agen ngowahi apik saka keuangan, punika Polymer-protein dhuwur kapisah saka gandum, arupi kabeh jinis aminophenol, punika sugih ing sumber protein sayur-sayuran nutrisi. Amarga sing unik viscoelastic, extension, coagulation lan film, emulsi liposuction, wis digunakake digunakake ing industri panganan minangka bahan baku basis, lan, kang digunakake ing produksi kualitas lan warna pangan. Ing wektu sing padha, iku uga digunakake digunakake ing kéwan feed, packaging, sandhangan lan industri.

    specifications:

    Mfg Standard: Q / AT20-200

    Jumlahe: 40MT

    Formula kimia:

    CAS:

    item Keterangan Result cara
    Katon & Warna wêdakakêna cahya kuning salaras  
    Ambu ora enak & Rasa rasa Normal, gandum ambuné salaras  
    protein Min.75% (NX 5.7 ing basis garing) 76,1% GB / T5511
    Ash Max.1.0% (ing basis garing) 0,82% GB / T5505
    Moisture Max.8% (normal 7,50%) 7,83% GB / T5497
    tingkat panyerepan banyu Min.160% (ing basis garing) 160%  
    Mesh Size Min.95% Sieve 80 bolong 98,7% GB / T5507
    Formulir powder    
    Gaya pepe    
    Chromlum (Cr) ≤0.05mg / kg salaras GB5009.12-2010
    DDT ≤0.1mg / kg salaras WM2-2001
    BHC ≤0.1mg / kg salaras WM2-2001
    Total Ragi 35CFU / G salaras GB / T4789.15-2003
    Mold 50CFU / G salaras GB / T4789.15-2003
    e coli <3 MPN / G salaras SN0169-92
    Salmonella Negative salaras SN0170-1992
    Staphylococcus <3 MPN / G salaras SN0170-1992
    Packing lan Storage 25kg bag & Ninggalake ing mgayomi lan kelangan play garing
    mati Tanggal 24 months

     

    MOQ: 1 ton

    Price: USD 1000-2500 saben Metric ton

    Port: QD

    term Pembayaran: pilih kabeh

    kapasitas produksi: 20000 ton Metric saben sasi

    Delivery Time: ing 15 dina


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !