sodium bicarbonate

Short Description:

Sodium bicarbonate, a white crystalline powder, is soluble in water and weak alkaline. I. Mechanism of Function 1. Sodium bicarbonate can neutralize stomach acid to dissolve mucus, reduce the viscosity of digestive juices, and strengthen the contraction of the gastrointestinal , acid suppression and increase appetite. 2. Feed supplemented with sodium bicarbonate in order to give supplement for carbonate caused by the heat respiration,thereby improving the body’s calcium metabolism. 3. S...


  • Quantity Min.Order: 1000kgs
  • Port: Qingdao / SHANGHAI / Huangpu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / WEST UNION, MoneyGram
  • Detail produk

    Tags Product

    Sodium Bicarbonate, kristal putih wêdakakêna, larut ing banyu lan banget alkalin.

    I. Mekanisme saka Fungsi

    1. Sodium bicarbonate bisa neutralize asam weteng kanggo dissolve mucus, ngurangi kekenthelane cuwèran pancernaan, lan ngiyataken kontrak saka gastrointestinal, dipatèni asam lan nambah napsu.

    2. Feed ditambah karo sodium bicarbonate supaya menehi tambahan kanggo karbonat disababaké déning ambegan panas, mangkono Ngapikake calcium metabolisme awak kang.

    3. Sodium bicarbonate bisa maintained ing tingkat fosfor paling luweh kang perlu kanggo mbentuk eggshell.

    4. Sodium bicarbonate ing ngambakake pencernaan biodegradable emit CO2, mangkono njupuk adoh akèh panas, kondusif kanggo imbangan panas awak kanggo nglawan panas.

    5. Kanggo nambah sodium bicarbonate ing Feed, bisa nyedhiyani sumber sodium, supaya getih kanggo njaga konsentrasi cocok saka sodium.

    II. Migunakake ing Livestock  Feed

    1, feed babi

    Tambah ing diet saka babi fattening, bobot, ngurangi konsumsi feed; produksi nyebar susu bakal tambah, pratondho sing luwih apik, piglet tarif kaslametané mundhak lan bobot wujud wis gained.

    2, feed lapisan

    Nambahake sodium bicarbonate kanggo feed bisa Ngartekno nyuda kedadean sing ora dikarepke saka pitik, uga bakal duwe wujud efek carcass bahan lan gain bobot. Utamané panas panas, nambah sodium bicarbonate kanggo njaluk peran ion karbonat ngompliti, nambah tarif produksi endhog, lan èfèktif nambah kualitas eggshell.

    3 broiler

    Sodium bicarbonate ditambahake menyang feed pitik, duwe efek pinunjul ing broiler carcass bahan lan gain bobot, uga ngurangi mortalitas lan ngurangi insidensi ascites & erosi gizzard, supaya kematian disebabake heatstroke.

    4. Sapi lan feed wedhus

    Sodium bicarbonate kanggo kéwan ruminant nduwe pengaruh cushioning, iku ora mung bisa Neutral PH Neutral, Balance microbial ono gunane, nambah pencernaan saka selulosa lan karbohidrat liyane, saéngga nambah jumlah feed ing rumen ing, nambah napsu, nanging uga bisa resistance panas panas, nambah ngasilaken susu, nyegah aborsi, mromosiaken Nggawe jalur kekancan sapi, wutah wedhus.

    5. Thermal kaku: panas Suhu dhuwur kamungkinan kanggo nimbulaké peracunan asam pitik metabolis, nambah jumlah cekap saka sodium bicarbonate ing feed bisa ngilangke efek iki, lan kanggo Balance buffer getih.

    6. Njaga imbangan asam-basa awak : imbangan pitik asam-basa awak utamané gumantung ing sistem buffer kanggo nyetel, nalika sodium bicarbonate iku bagéan sing paling penting kanggo mbentuk sistem buffer.

    Keterangan: minangka nderek:

    item Index Result
    katon granules putih ya
    whiteness > 85% 90
    Mundhut ing pangatusan ≤0.2% 0,08%
    Nilai PH ≤8.6 8.2
    minangka ≤0.0001% pass
    Pb ≤0.0005% pass
    NH4 (PPM)  ≤20PPM  8
    Clarity  Ketemu requirement pass
    natrium karbonat max 1% 0,5%
    NaCl karo isi Cl max 0,40% 0,08%
    logam berat  ppm max.5 4ppm
    Fe ppm max.5 4ppm
    dioxin  0  0
    Total conten alkali (etang NaHCO 3) min. 99,0% 99.5%

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !