benzoic asam

Short Description:

Product name: Benzoic acid Molecular formula: C6H5COOH CAS NO.65-85-0   Characters: white crystal flake or needle powder and soluble in alcohol, and slightly soluble in water. Implement standard: pharmaceutical grade: meet British pharmacopoeia(BP-98) and China pharmacopoeia 2000 edition Food grade: GB1901-94 edition Use: widely used as plasticizer, lubricating grease, dope, paint, resin and others in the industry, and still used in pharmaceutical industry. It is the intermediate in dye inter...


  • Quantity Min.Order: 1000kgs
  • Port: Qingdao / SHANGHAI / Huangpu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / WEST UNION, MoneyGram
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng produk: benzoic asam

    rumus molekul: C6H5COOH

    CAS NO.65-85-0

     

    Karakter: flake putih kristal utawa bubuk jarum lan telat ing alkohol, lan rada telat ing banyu.

    Ngleksanakake standar: bahan pharmaceutical: ketemu pharmacopoeia Inggris (BP-98) lan China pharmacopoeia edition 2000

    Food bahan: edition GB1901-94

    Gunakake: digunakake digunakake minangka plasticizer, lubricating pelumas, obat bius, Paint, resin lan liyane ing industri, lan isih digunakake ing industri pharmaceutical. Iku penengah ing warno alami materi penengah lan mentahan ing kimia nggoleki.

    Packing: tas Weaving 25 kg lan diantrekake karo polythene tas plastik

    Panyimpenan lan transportasi: Air-bukti, lembab-bukti lan tahan geni.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !