Vital Wheat gluten

Pondok Description:

Vita


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Product Type: Gluten

    Brand Nami: badag RC

    Jumlah modél: WG

    Packing: 25kgs, dipak dina kertas atawa ngaropéa ukuranana oge sadia

    Sertifikasi: ISO

    Kelas: feed kelas

    Rak Kahirupan: 2 taun

    Gaya: seger

    Listing Description:

    kualitasna, viscoelastic unik, extension, koagulasi

    polimér-protéin luhur

    Tanggal béakna: 2 taun

    aplikasi:

    Gandum Gluten disebut oge protéin gandum vital, mangrupakeun agén modifying alus adonan, mangrupakeun polimér-protéin luhur dipisahkeun tina gandum, diwangun ku sagala jinis aminophenol, nyaéta beunghar sumber protein nabati gizi. Kusabab maranéhna unik viscoelastic, extension, koagulasi na pilem, emulsion liposuction, geus loba dipaké di industri pangan salaku bahan baku dasar, sarta, éta dipaké dina produksi-kualitasna alus sarta rupa-rupa dahareun. Dina waktu nu sarua, éta ogé loba dipaké di pakan ternak, bungkusan, pakean jeung industri lianna.

    spésifikasi:

    MFG Standar: Q / AT20-200

    Kuantitas: 40MT

    Formula kimia:

    CAS:

    barang spésifikasi hasil métode
    Penampilan & Warna bubuk konéng lampu akur  
    Bau & Rasa rasa normal, sisikian ambeu amis akur  
    protéin Min.75% (Nx 5.7 on dadasar garing) 76,1% GB / T5511
    lebu Max.1.0% (on dadasar garing) 0,82% GB / T5505
    kandungan cai Max.8% (normal 7,50%) 7,83% GB / T5497
    Laju nyerep cai Min.160% (on dadasar garing) 160%  
    bolong Ukuran Min.95% tabung 80 bolong 98.7% GB / T5507
    wujud bubuk    
    gaya garing    
    Chromlum (Cr) ≤0.05mg / kg akur GB5009.12-2010
    DDT ≤0.1mg / kg akur WM2-2001
    BHC ≤0.1mg / kg akur WM2-2001
    total Ragi 35CFU / G akur GB / T4789.15-2003
    kapang 50CFU / G akur GB / T4789.15-2003
    E coli <3 MPN / G akur SN0169-92
    Salmonella negatip akur SN0170-1992
    Staphylococcus <3 MPN / G akur SN0170-1992
    Packing na Panyimpenan 25kg kantong & Ninggalkeun dina rindang na keren muter garing
    Tanggal kadaluarsa 24 bulan

     

    MOQ: 1 ton

    Harga: Rp 1000-2500 per métrik Ton

    Port: QD

    istilah pembayaran: pilih kabeh

    kapasitas produksina: 20000 ton métrik per bulan

    Pangiriman Time: dina 15 poé


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !