Ultramarine bulao

Pondok Description:

CAS: 57455-37-5

Ngaran séjén: pigmén PB29

MF: Na6Al4Si6S4O20

EINECS No .: 3.099.283

Jumlah modél: kelas Industrial

Rincian langkung: ultramarine bulao / pigmén, BP29


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lengkep Description:

    Ultramarine Blue mangrupa pigmén anorganik pelindung innocuous jeung lingkunganana. Cai mibanda pangaruh alus kana nyoplokkeun warna konéng anu dikandung dina bahan bodas. Jeung karakter panas alus teuing, lampu, cuaca sarta lalawanan alkali, éta mangrupa pigmén idéal cet, mangsi, karét, pembuatan makalah, percetakan, plastik, tulis, barang kosmetik, dying tékstil jeung palapis tina industri jeung rumah tangga.

    Pasipatan fisik:  Non-Toxic, it is a safe pigment, good ability for heat resistance, light and weather resistance, disposability. Non-migrate

    Packing:  kalawan 25kgs beurat net per kantong kertas Kraft (atawa sakumaha pamundut anjeun)

    Rincian bungkusan: 25kgs per kantong kertas Kraft (atawa sakumaha pamundut anjeun)

    spésifikasi: 

     

    Ngaran indéks daptar eusi hasil

    1

    Warna (Dibandingkeun jeung sample baku)

    akur

    nuhun

    2

    Pewarnaan Kakuatan% (Dibandingkeun jeung sample baku)

    100+ 5

    102

    3

    Solute di Cai% ≤

    0.2

    0,14%

    4

    Bébas Walirang% ≤

    0.05

    0,03%

    5

    Uap (100 + 2 ° C)% ≤

    1.0

    0,45%

    6

    Tabung résidu (325 bolong)% ≤

    0.1

    0,07%

    7

    Diserep minyak%

    25-45

    33

    8

    Organik Pewarnaan Bahan

    teu sahiji bae

     

    9

    Niley PH

    8 - 10

    8,5

     

    Data teknis

    DE Chromatic Koordinat (max%)

    0.7

    Pewarnaan Kakuatan (ngabandingkeun kalayan sampel baku)

    +/- 3

    Eusi walirang bébas (max%)

    0.05

    résidu tabung (max%)

    0.1

    Eusi Uap (max%)

    1

    eusi cai leyur (max%)

    0.2

    Niley PH

    8-10

    Lalawanan ka Migratory

    5

    Panas fastness (° C)

    > 300

    cuaca fastness

    8

    asam fastness

    1

    fastness alkali

    2-3

    diserep minyak

    30-40

    pamakéan:

    Ultramarine biru bisa dipaké dina masterbatch, plastik, rubbers, detergent, pencils, bahan lukisan, palapis, wangunan, jeung sajabana

    Ultramarine biru keur Plastics, Masterbatch & karét masterbatch1masterbatch2

    Ultramarine biru keur Detergents & laundry 

    beberesih products1

    Ultramarine biru keur Alat tulis & Toys 

    pencil1 warni

    Ultramarine biru pikeun bahan Gedong 

    sealing agent1

    Ultramarine biru keur palapis & Cét 

    coating1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !