Kécap Protéin ngasingkeun (ISP)

Pondok Description:

encRaw Bahan: kacang kedelé non-GMO

Kelas: suntik kelas / Emulsion kelas


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    aplikasi:

    Ningkatkeun prosesor papanggih pikeun ngahontal emulsion alus na cai mengikat dina raraga ngurangan goreng leungit, nyegah gajih leungit. Manehna oge bisa ningkatkeun struktur produk ahir dina cara kos éféktif. Bisa dipaké pikeun produk daging, sosis, icecream, roti, inuman lemes, jus, jrrd Numutkeun fungsi differenct sarta pamakéan, éta boga suntik kelas na emulsification kelas.

    Packing : kantong 20kgs / kertas, jeung pe jero misah

    Spésifikasi:

    CAS: 9010-10-0

    item standar

    hasil

    katingalian

    bubuk lampu-konéng

    bubuk lampu-konéng

    Oder

    No-mildew

    No-mildew

    Impurity

    Taya urusan luar nagri ku mata taranjang

    Conforms

    protéin bumi (basis6.25 garing)%

    90% mnt

    91,25%

    NSI (indéks Nitrogén leyur)%

    80% mnt

    90,65%

    Ukuran partikel (% lolos 100 bolong)

    90% mnt

    98%

    nilai PH     

    7 ± 0,5

    7,40

    Uap (%)

    7% max

    6,42%

    Ash (%)

    6,0% max

    ≤6.0%

    Total count plat

    10.000 / g max

    ≤2,200

    E-coli

    30 MPN / 100g max

    <30

    baktéri pathogenic séjén

    teu kauninga

    teu kauninga

    Gél téks (g / mm)

    2000g mnt

    2501.2 / 22.841

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !