natrium bikarbonat

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    aplikasi:

    Dipaké salaku fermentasi dahareun, agén baking, bahan detergent, karbon dioksida foamier, apoték, kulit, panggilingan bijih na metallurgy, detergent pikeun wol, extinguisher jeung logam panas-nyampurkeun, serat sarta karét industri, jsb

    Packing: 25KGS PP kantong / pe; 26mts per wadahna

    Spésifikasi:

    Formula kimia: NaHCO3

    CAS: 205-633-8

    item daptar eusi hasil
    katingalian  granules bodas  nuhun
    Whiteness  > 93%  ngeceskeun
    Leungitna on drying  ≤0.2%  0,15%
    nilai PH  ≤8.6  8,3
    siga  ≤0.0001%  ngaliwatan
    PB  ≤0.0003%  ngaliwatan
    NH4
     Minuhan sarat nu  ngaliwatan
    kaherangan  Minuhan sarat nu  ngaliwatan
    Dioxin  0  0
    Total eusi alkali (diitung salaku NaHCO 3)  mnt. 99,0%  99,96%

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !