natrium bikarbonat

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Natrium bikarbonat, a kristalin bubuk bodas, nya leyur dina cai sarta lemah basa.

    I. mékanisme Fungsi

    1. natrium bikarbonat tiasa neutralize asam burih ngaleyurkeun mukus, ngurangan viskositas juices pencernaan, sarta nguatkeun kontraksi tina cerna, suprési asam sarta nambahan napsu.

    2. Feed supplemented jeung natrium bikarbonat guna masihan suplement pikeun karbonat disababkeun ku réspirasi panas, kukituna ngaronjatkeun métabolisme kalsium awak.

    3. natrium bikarbonat bisa dijaga di tingkat fosfor optimum nu dipikabutuh pikeun ngabentuk eggshell.

    4. natrium bikarbonat dina saluran pencernaan biodegradable emit CO2, sahingga nyokot jauh loba panas, kondusif keur kasaimbangan panas awak nu nolak panas.

    5. Pikeun nambahkeun natrium bikarbonat di Feed, tiasa nyadiakeun sumber natrium, supaya getih pikeun ngajaga konsentrasi cocok natrium.

    II. Mangpaat dina Reban  Feed

    1, feed babi

    Tambahkeun dina diets babi fattening, gain beurat, ngurangan konsumsi feed; produksi sows susu bakal ngaronjat, anu indikator anu hadé, piglet laju survival nambahan sarta beurat signifikan ieu miboga.

    2, feed lapisan

    Nambahkeun natrium bikarbonat jeung eupan tiasa nyata ngurangan incidence sahiji hayam, ogé bakal boga signifikan pangaruh tulang taleng kelas na gain beurat. Utamana panas panas, tambahkeun natrium bikarbonat pikeun meunangkeun peran ion karbonat komplemén, ningkatkeun laju produksi endog, sarta éféktif ningkatkeun kualitas eggshell.

    3 broiler

    Natrium bikarbonat ditambahkeun kana feed hayam, kudu épék signifikan dina broiler tulang taleng kelas na gain beurat, ogé ngurangan mortality sarta ngurangan incidence of ascites & erosi gizzard, ulah mortality disababkeun ku heatstroke.

    4. Sapi jeung feed domba

    Natrium bikarbonat pikeun sato ruminant miboga éfék cushioning, éta mah ngan saukur bisa pH nétral nétral, saimbang mikroba mangpaat, ningkatkeun nyerna selulosa jeung karbohidrat lianna, sahingga ngaronjatkeun jumlah feed dina rumen nu, ningkatkeun napsu, tapi ogé bisa tahan dina panas panas, ngaronjatkeun ngahasilkeun susu, nyegah aborsi, promosi nurturing sapi, tumuwuhna domba.

    5. effect stress: hawa panas tinggi gampang ngakibatkeun karacunan asam hayam métabolisme, nambahkeun jumlah cukup natrium bikarbonat dina eupan bisa ngaleungitkeun pangaruh ieu, sarta saimbang dina panyangga getih.

    6. Ngajaga kasaimbangan asam-basa awak : kasaimbangan hayam asam-basa awak utamana gumantung sistem panyangga saluyukeun, bari natrium bikarbonat mangrupa bagian pangpentingna pikeun ngabentuk sistem panyangga.

    Spésifikasi: saperti kieu:

    item daptar eusi hasil
    katingalian granules bodas nuhun
    Whiteness > 85% 90
    Leungitna on drying ≤0.2% 0,08%
    nilai PH ≤8.6 8,2
    siga ≤0.0001% ngaliwatan
    PB ≤0.0005% ngaliwatan
    NH4 (PPM)  ≤20PPM  8
    kaherangan  Minuhan sarat nu ngaliwatan
    natrium karbonat max 1% 0,5%
    NaCl kalawan eusi Cl max 0,40% 0,08%
    logam beurat  ppm max.5 4ppm
    Fe ppm max.5 4ppm
    Dioxin  0  0
    Total conten alkali (diitung salaku NaHCO 3) mnt. 99,0% 99,5%

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !