kacang polong Protéin

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

     protéin kacang polong anu dumasar kana kualitas luhur kacang konéng non-GM ti Kanada jeung Amérika Serikat. It uses biotéhnologi alam murni nimba na ngasingkeun protéin. Eusi protéin nyaéta ti 50-85%, haratis hormon, bébas tina kolesterol na euweuh allergen. Dalapan asam amino ésénsial minuhan sarat tina FAO / Niley WHO, eusi utamana lisin ti protéin kedelé ngasingkeun malah leuwih luhur.

    Dibandingkeun jeung protéin tutuwuhan lianna, protéin kacang polong ngandung euweuh hormon na teu allergen. Proporsi protéin molekul leutik akun pikeun 95%. faktor anti gizi na pisan low, nu leuwih mangpaat pikeun nyerep awak manusa. Dalapan rupa asam amino ésénsial minuhan sarat tina FAO / WHO nilai nu dianjurkeun, utamana lisin, anu leuwih luhur ti ngasingkeun protéin kedelé.

    aplikasi:

    produk nu boga ciri tina alus kaleyuran cai na kawas, sarta bisa lega dilarapkeun kana widang inuman protéin tutuwuhan, produk gizi kaséhatan, produk susu, produk bakery, yogurt, és krim, bubuk protéin, suplement protein dahareun jeung piaraan canggih kadaharan sarta bisa ditambahkeun kana ham, Sosis jeung produk sejen, produk nu bisa ngaoptimalkeun struktur gizi, stabilitas jeung ningkatkeun kualitas produk.

    protéin kacang polong anu dipaké pikeun industri feed téh ilaharna (boh dina formulir bubuk atawa formulir pellet).

    Kacang polong protein 55%,

    Kacang polong protein 65%,

    Kacang polong protein 72%

    Kacang polong protein 80%,

    Urang ogé bisa nyadiakeun mung kacang protein 55%, boh bubuk atawa pellet.

    cofpea picturaecof


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !