Taros Kami

Tianjin badag RC usaha CO., LTD.

alamat

Kamar 516, Blok B, Samudra International Center, 40 Hua Chang Str.Dedong District, Tianjin Cina 300011

Surélék

telepon

Phone: +86 22 85190519
Tel: +86 13602030663
Whatsapp: 13602030663
Wechat: hugeroc
Skype: mahongpeng

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 10pm

Sabtu: 10am mun 10pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !