kolin klorida

Pondok Description:

CAS NO: 67-48-1

Struktur: HOCH2CH2N (CH3) 3Cl

Formula molekular: C5H14ClNO

Beurat molekul: 139,63


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan singget

    Kolin éta komponén penting Lésitin dina awak mahluk jeung sato manusa. Hal ieu umumna digolongkeun salaku Vitamin B-kompléks. Kolin lumangsung dina jieunan manusa dina bentuk kolin klorida, éta mangrupakeun Vitamin anu bisa gampang leyur dina cai.

    Hal ieu kacida penting pikeun gizi sarta pertumbuhan Tina animals.Because sato ngora teu bisa nyintésis kolin.

    fungsi

    1.to nyegah akumulasi gajih di livers jeung ginjal sarta ulah aya parobahan patologis na.

    2.to ningkatkeun kaséhatan sato sarta pikeun ningkatkeun kamampuhna pikeun anti geringna

    3.to ningkatkeun laju tumuwuh sarta peletakan laju ka nambahan kadar survival orok babi.

    4.to ningkatkeun laju tumuwuh sarta survival lauk jeung ngamajukeun rambatan na

    5.to mastikeun fungsi ditangtoskeun tina sistim saraf sato

     

    daftar produk

    50% kolin klorida (jagung cob atawa silika)

    60% kolin klorida (jagung cob atawa silika)

    70% kolin klorida (cair atawa silika)

    75% kolin klorida (cair)

    98% kolin klorida (kristal)

    Paking for solid products, normally packed in 25kgs multi-poly craft paper bags.

    Pikeun cair, packing nu aya dina 200L palastik atawa baja drum.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !