kalsium propionate

Pondok Description:

E No: E282

CAS No: 4075-81-4

Einecs No: 260-133-7

Kode HS: 2915509000

Spésifikasi: FCC, bubuk GB atawa Granular


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    E282 bisa ngahambat produksi aflatoxin, sedengkeun bahya kapang, bahya pikeun manusa jeung sato, efek samping non-toksik. E282 nyaéta kadaharan, brewing, eupan, aspék obat Cina tradisional, kadaharan sarta pakan anyar, aman tur efisien pengawet. Ogé di ubar, E282 bisa dijieun kana bubuk, solusi na salep dina pengobatan panyakit kulit disababkeun ku fungi parasit.

    Kalsium propionate ngarupakeun additif pangan anyar ieu disatujuan keur dipake ku aman dahareun jeung feed pengawet WHO jeung FAO. E282 pikeun kapang, ragi jeung baktéri kalayan rupa-rupa kagiatan antibakteri.

     

     1. E282 bisa dipaké salaku pengawet dahareun, roti jeung muih pikeun agén pelestarian. E282 gampang dicampur jeung tipung, seger salaku pangawét hiji bari nyadiakeun kalsium ésénsial, E282 (CAS angka 4075-81-4) maénkeun peran pangan ngarupakeun pertahanan.

     2. Kalsium Propionate bisa ngabalukarkeun roti ka kapang sarta ngahasilkeun sutra caket bahan Bacillus aérobik ngahambat euweuh pangaruh inhibitory on ragi.

     3. Kalsium propionate dina aci, protéin jeung gajih zat dina fungi, aérobik baktéri spore-ngahasilkeun, baktéri gram-négatip, aflatoxin tur éféktif sejen, E282 ngabogaan anti mildew, sipat anti korosi unik.

     

    Item: spésifikasi -FCC, bubuk GB atawa Granular

    Ngaran: Kalsium Propionate

    Penampilan: kristalin bubuk bodas

    Assay (on dadasar garing): ≥99.0%

    Formula molekular: C6H10O4Ca

    Cai masalah leyur: ≤0.15%

    asam bébas asam Propionic: ≤0.11%

    Bébas alkali salaku natrium hidroksida: ≤0.06%

    Fluorida F: ≤0.003%

    Mg sakumaha magnesia: ≤0.4%

    PH: 7,0 - 9,0

    Uap (Wt): ≤8.0%

    logam beurat (PB): ≤0.001%

    oksida arsén: ≤0.0002%


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !