asam bénzoat

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000kgs
  • Port: QINGDAO / Shanghai / HUANGPU
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T / Kulon Uni, MONEYGRAM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: bénzoat Asam

    rumus molekul: C6H5COOH

    CAS NO.65-85-0

     

    Karakter: flake bodas kristal atawa bubuk jarum jeung leyur dina alkohol, sarta rada leyur dina cai.

    Nerapkeun standar: kelas farmasi: papanggih pharmacopoeia Britania (BP-98) jeung Cina pharmacopoeia édisi 2000

    Dahareun kelas: édisi GB1901-94

    Paké: loba dipaké salaku plasticizer, lubricating gajih, dope, cet, résin jeung nu lianna di industri, sarta masih dipaké dina industri farmasi. Ieu téh mangrupa panengah dina ngalelep bahan panengah jeung atah dina kimia rupa.

    Packing: kantong anyaman 25 kg na dijejeran ku polythene kantong plastik

    Neundeun jeung angkutan: Air-buktina, beueus-bukti sarta fireproof.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !