• asdffas (1)
  • asdffas (2)

Tianjin badag Roc usaha anu lokasina di Tianjin, Cina, nu mangrupa pangbadagna kotana laut-sumpah palapa di North Cina. Salaku supplier profésional kasohor produk kimia, urang téh devoting Sunan Gunung Djati pikeun panalungtikan sarta ngamekarkeun produk kualitas luhur, nu loba dipaké dina dahareun, eupan, farmasi jeung widang industri lianna.

Our main products are ammonium bicarbonate, sodium bicarbonate, pea protein, pea dietary fiber, soy protein, corn starch, cat litter.

Kami nyadiakeun produk alus kualitas, kiriman ajakan, efisiensi tinggi jasa saatos-jualan.

Kami geus nyetél hubungan bisnis alus jeung loba nasabah, kayaning Jerman, Belgia, Walanda, Australia, Inggris, Jepang, Italia, Spanyol, Turki, Singapura, Korea, India, UAE, Arab Saudi, Mesir, jrrd

  • ABB
  • ARDEX
  • cargill
  • NESTLE
  • rb

WhatsApp Online Chat !