• asdffas (1)
  • asdffas (2)

Tianjin Ageng Roc Enterprises dumunung ing Tianjin, China, kang paling gedhé kutha segara Public North China. Minangka Supplier profesional misuwur kanggo produk kimia, kita devoting dhéwé kanggo riset lan berkembang produk kualitas, kang digunakake digunakake ing pangan, feed, pharmaceutical lan kothak industri.

Our main products are ammonium bicarbonate, sodium bicarbonate, pea protein, pea dietary fiber, soy protein, corn starch, cat litter.

We sing nyediakake barang apik kualitas, kintunan pituduh, efficiency dhuwur layanan sawise-sales.

We wis nyiyapake sesambetan bisnis apik karo akeh pelanggan, kayata Jerman, Belgia, Walanda, Australia, UK, Japan, Italia, Spanyol, Turki, Singapore, Korea, India, UAE, Arab Saudi, Mesir, lan sapiturute

  • ABB
  • ARDEX
  • Cargill
  • Nestle
  • RB

WhatsApp Online Chat !